Jocul de-a lumina e al tuturor. Pentru ca Nunu asa l-a inceput, ca un concept deschis tuturor celor care au suprins frumusetea prin obiectivul aparatului, blogul urmeaza intocmai conceptul. Daca aveti o fotografie care credeti ca e deosebita, ma gasiti pe messenger la id-ul: bryluku sau pe mail la bogdan.brylynski@gmail.com

joi, 30 octombrie 2008

Dreaming my dreams

Din momentele in care eram fan deviantart si ma jucam toata ziua cu Photoshopul. Ce vremuri...

miercuri, 8 octombrie 2008

Peştera Dracului

Povestea pe larg aici






vineri, 3 octombrie 2008

Pesti. Acvariu. Mult albastru

Povestea acvariului am scris-o unde fac ce vreau. Ideea întregii vizite au fost pozele. Nu m-am dus neapărat pentru că aş fi mare pasionat de rechini. Sau pentru că ţineam morţiş să văd un cal de mare. I-am văzut şi la noi, la Constanţa, şi la Dusseldorf. Din broşuri mi-a plăcut foarte mult sistemul de iluminat al bazinelor şi primul gând m-a dus la fotografii. Ce a ieşit, mai jos.







miercuri, 1 octombrie 2008

Palma de Mallorca

Fara indoiala, o excursie extrem de reusita. Fotografic vorbind, ca aici nu ne incurcam cu altceva. Pentru povesti, beute, racneli si alte cele, e mai sus butonul cu The Master. Aici doar poze. Pe cat de bine s-a putut pentru acest moment al existentei fotografice. Le-am impartit pe serii. Prima, insula. Urmeaza pesti si pesteri.






publicitate online, web design si promovare pe internet