Jocul de-a lumina e al tuturor. Pentru ca Nunu asa l-a inceput, ca un concept deschis tuturor celor care au suprins frumusetea prin obiectivul aparatului, blogul urmeaza intocmai conceptul. Daca aveti o fotografie care credeti ca e deosebita, ma gasiti pe messenger la id-ul: bryluku sau pe mail la bogdan.brylynski@gmail.com

miercuri, 26 noiembrie 2008

Iubiţii mei

Ştiu. Am o obsesie. Pentru mine nu e nicio problema. Este o obsesie, transformată într-o pasiune. Am crescut de mic înconjurat de animale. Părinţii mei m-au învăţat să iubesc natura şi să preţuiesc animalele la adevărata lor valoare. Fără ele am avea o lume de căcat, lipsită de orice urmă de bucurie. Da, câinii sunt pentru mine pe aceeaşi scară cu oamenii. Cum dau 5 lei unui cerşetor, aşa dau 10 pe un sac de mâncare din care papă trei câini. Îmi îngrijesc căţeii ca pe nişte copii şi îi iubesc nespus de mulţi. Pe toţi, fără nicio diferenţiere. Ei sunt iubiţii mei.





Bonus: Ţica la lupte greco-romane cu cel mai nou membru al familiei Nona. Un maidanez prezentat drept ciobănesc carpatin. Pentru asta, tot super drăgălaş e.

0 comentarii:

publicitate online, web design si promovare pe internet