Jocul de-a lumina e al tuturor. Pentru ca Nunu asa l-a inceput, ca un concept deschis tuturor celor care au suprins frumusetea prin obiectivul aparatului, blogul urmeaza intocmai conceptul. Daca aveti o fotografie care credeti ca e deosebita, ma gasiti pe messenger la id-ul: bryluku sau pe mail la bogdan.brylynski@gmail.com

luni, 5 ianuarie 2009

Straja by night

Pe înserate, te apucă nostalgia. Ce frumos este la noi... Ştiu, m-am tot plâns, ba de una, ba de alta. Nu mi-au plăcut oamenii, nu-mi place cum se face turism, am tot arătat pisica austriacă. Dar când vezi ceva atât de frumos uiţi dintr-o dată de tot ce ţi s-a părut urât, deplasat, neprofesionist. La noi e mai frumos decât oriunde. Toţi au munţi, toţi au mări şi râuri. Dar ale noastre sunt ale noastre şi asta le face cu adevărat deosebite. Fotografiile sunt făcute în vârf de pârtie, la Straja.1 comentarii:

Iasi spunea...

Buna ziua
Imi cer scuze ca va deranjez insa va scriu pentru a va propune sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://i-love-iasi.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Program liga 1.
Daca doriti sa facem schimbul doresc sa-mi spuneti titlul linkului dumneavoastra( adresa mea de mail este iacob_ctin@yahoo.com).
O zi buna va doresc

publicitate online, web design si promovare pe internet